Tutorial
Danish

Velkommen til
SWAN Games Bridge Klub

For hjælp klik på F1 eller på

Når du logger ind på SWAN, er der disse to områder:

Lobby

og Spillebordet

kompas    sidste stik    knapper      samtale

Tal til bordet og tilskuere            Tal til lobbyen

Gæster kan kun spille på ikke-ratede borde(NR) De kan selv starte et spil.
Klik i bord listen, og klik 'Start a New table' og
Grab/grib spillere, der er på udkig efter et spil, eller annoncér efter spillere i Lobbyen.
Det første vindue, som du ser, når du logger på, er
Lobby'en, der har 4 faner på venstre side og 5 faner til højre.
På venstre side:

• Home (nyheder og begivenheder)
  • Rooms (vælg et rum eller turnering)
  • Tables list (gå til eller start et bord)
  • Players list (se spillerliste)

På højre side:

• RoomChat (åbent samtale område, hvor du kan 'Chatte' med alle spillere i det rum, du er i.)
  • Player Profile (du kan se en spillers profil, foto, rating og system).
  • Friend list (få at vide, hvornår dine venner logger ind og ud)
  • Chats (hold rede på dine private Chat-bokse)
  • HelpDesk (hjælp med indeks over de forskellige muligheder på SWAN)

Hvordan man kommer igang med at spille:

Klik på det bord (fra 'Table' fanen), som du gerne vil gå til (så bliver det oplyst gult) og klik så  "Join Table" knappen.
Du kan også starte et nyt bord og lade folk komme til dig. I 'Room' fanen kan du hente 'grab' spillere til dit bord eller bare invitere i lobbyen,  (den højre box nederst på bordet).

Hvordan sætter man sig og spiller:

Når du er kommet til bordet Table, bruges den nederste venstre boks, til samtale med spillerne og tilskuerne ved bordet.
Det er høfligst at spørge, om der er brug for en spiller, før man sætter sig.
Klik på en af de hænder, hvor der står  <Empty>
Når 4 spillere sidder ned, får man tildelt kort, og spillet begynder.

Før spillet begynder, ser alle ved bordet kortene i alle fire farver.

Hvordan ser man, om man er i farezonen?

Øverst i venstre hjørne findes et  kompass
Farverne rød (i zonen), og grøn viser,  hvilke spillere der er i farezonen.
D er kortgiveren ("Dealer"), og nålen i kompasset peger altid mod nord.
Det gule på ydersiden viser, hvem der er spillefører.

Hvordan man melder?

For at melde/Bid, klik på nummer+farve+Bid eller Pass+Bid.

Hvordan bliver man tilskuer?

Gå først til et bord, klik på Spectate knappen i nederste venstre hjørne af bordet og vælg ALL.
Det, du skriver i venstre boks (Table Chat), kan nu kun læses af andre tilskuere.
Du kan også ugle, når du er blind makker (dummy) uden at flytte dig fra din plads.

Hvordan går man til et andet bord:?
Klik på 'Leave' knappen i nederste venstre hjørne, og du kommer tilbage til Lobbyen. Nu kan du vælge et nyt bord fra bordlisten og klikke på 'Join'.
For at stoppe kortgivning, når du er færdig med det aktuelle spil, klik på 'stå/stand' knappen
Når spillet er færdigt, vil du automatisk stå og tilskuere kan nu få lov at overtage din plads.
(Hvis man har været tilskuer og har set kortene, får man ikke lov til at sidde ned, før kortnene bliver 'skippet')

Hvordan ændrer man farve på baggrund og tekst?

Klik på Settings i øverste venstre hjørne. I 'general' kan du ændre skrifttypen på de meddelelser, som du får ved bord, i lobby eller ved privat Chat.
I MSGS kan du vælge specifikke meddelelser, som fx "Player talks to table", og ændre farven på teksten.

Hvordan ser man de spil du har spillet?

Klik på Results knappen i nederste venstre hjørne af bordet eller i 'View'-Results i Table øverst oppe eller på det lille ikon med de fire kort symboler

Hvordan vælger man flag og niveau?

Klik på Settings over bordet og vælg dit flag og sæt dit niveau som spiller.

Husk at klikke "Save Settings"

Hvordan ser man en anden spillers profil?

Klik på en spiller, der er kommet til bordet, logger på eller taler til bord eller lobby, og deres profil kommer frem i lobbyvinduet. Du kan også se en spillers profil ved at klikke på dennes navn i spillerlisten eller selv skrive navnet i Profil fanen og derefter klikke på 'Get Profile'.

Hvordan udfylder jeg min egen profil?

Klik på dit eget navn i spillerlisten eller tast dit navn ind i Profil fanen Player Profile og klik derefter på 'Edit your profile" (Husk at klik 'Save' nederst)

Hvordan kan man detage i en turnering?

For at spille turnering skal man skrive sig op på registreringssiden.
at mindst 5 minutter før turneringen starter.

http://www.swangames.com/tourney

Hvis du skal have hjælp med at finde en makker, kan du bruge 'Partnershipdesk' på turneringssiden eller den 'online' personlige partnershipdesk, der normalt er logget på i timen, inden turneringen starter.

Hvordan bliver man medlem?

Gæster på SWAN kan spille uden medlemskab på de uratede borde (mærket NR).

Medlemmer har forskellige fordele: ratede spil, statistik over resultater, daglige turneringer og adgang til  opvisningskampe med experter

For at købe et medlemskab eller indløse et gavekort, klik på "Go Here"  i den gule boks på velkomstsiden eller gå direkte til:

http://www.swangames.com/order

For at betale med check , vælg check/money-order som betalingsform i stedet for Credit Card, og du får oplysning om, hvordan det foregår.

Hvordan får jeg mere hjælp?

Klik på F1 og se indekset i hjælpe siden HelpDesk. Der kan du finde svar og illustrerede forklaringer.
Hvis du ikke fandt det svar, du søgte, så skriv i Helpdesk Chat eller i Lobbyen, hvor hjælpsomme gerne hjælper dig til rette.
.
Skriv til os på
supportDK@swangames.com hvis du har brug for yderligere hjælp.